Kranten

Elke maand leest u hier De Tweelingdorper en het Ericajournaal. Kies uw favoriete huis-aan-huisblad hieronder, lees hem online en bekijk alle foto’s van deze editie om zo niets te missen!

 

De Tweelingdorper

Het grote Midzomerfeest staat weer voor de deur en voor deze 21-ste juni wil ook de plaatselijke Handelsvereniging NAVO zich weer sterk maken met een supergezellige Zomermarkt. En zojuist is de actie met de Roy’s Krokantjes en AnyTyme An de Zijtak afgerond met en schitterende cheque voor het Maxima Oncologisch Kinderziekenhuis in Utrecht. Dylan Schlepers werd tweede tijdens het NK turnen en hoewel het Van Gogh Museum in Amsterdam opnieuw alleen maar de foto’s heeft bekeken en niet verder kwam dan een eerdere conclusie, lijkt het schilderijtje dat Het Van Gogh Huis begin dit jaar kreeg uit een nalatenschap, ‘echter dan ooit’ volgens Rembrandt-deskundige Eppo Bleker en Van Gogh-kenner uit z’n Eindhovense periode,Peter Nagelkerke. U leest het allemaal in deze uitgave.

Het Ericajournaal

Erica beleefde een prachtige tropische zondag en met een schitterende luchtfoto laat fotograaf Wessel Berkhout zien waarom het zwembad zo belangrijk is voor het dorp. Verder een blik op het tienjarige bestaan van garagist Ferdy Snijders, de column van het Smalspoormuseum en de scouting, de activiteiten van de Zonnebloem, het Pitfest en het Schaapscheren bij de Naobershoeve. U leest het allemaal in deze EricaJournaal.