Kranten

Elke maand leest u hier De Tweelingdorper en het Ericajournaal. Kies uw favoriete huis-aan-huisblad hieronder, lees hem online en bekijk alle foto’s van deze editie om zo niets te missen!

 

De Tweelingdorper

De renovatie van sportpark Veenoord laat ook na de schouwing door wethouder Rene van der Weide nog minstens twee jaar op zich wachten, Anne will Lufting ontving haar eerste kunstprijs, de Zuidenveldtour en de Dorp-met Vaartloop staan voor 11 mei weer op het programma, de 4 mei herdenkingsdienst, de gebroeders Auke en Ab Bakker zijn zestig jaar getrouwd met hun Hillie en Lenie, het Midzomernachtprogramma is rond, Any-Tyme biedt een heel speciale snack aan en natuurlijk zijn de basisscholen weer van de partij

Het Ericajournaal

Sander Hummel won inderdaad goud en zilver in Abu Dhabi, Ericarré schitterde met ‘Good Vibes’ in het Atlastheater in Emmen. De tennissers van het dorp slaan met enkele ‘ tachtigplussers’ al heel lang tegen een balletje, het Scoutingnieuws en die van het Smalspoormuseum en de basisscholen vullen opnieuw onze kolommen. Ontdek dit en meer in de april-editie van het Ericajournaal 2019.