Andre Mulder pakt met Noordscheschut titel in prestigieus Protos Weeringtoernooi

Geschreven door Wessel Berkhout Door Wessel Berkhout op 14 januari 2017

Andre Mulder pakt met Noordscheschut titel in prestigieus Protos Weeringtoernooi
Wessel BerkhoutAndre Mulder pakt met Noordscheschut titel in prestigieus Protos Weeringtoernooi

ZO-DRENTHE- ​De hoeveelste finale het exact is weet Andre Mulder niet, maar wel dat hij de veertigste editie afgelopen weekeinde in de sporthal Angelslo met z'n huidige ploeg VV Noordscheschut binnen schraapte. In een zinderende finale tegen SVBO uit Barger Oosterveld won z'n ploeg, na eerst op achterstand te zijn gekomen met 5-3. Voor de Nieuwamsterdammer succestrainer was het minstens z’n zeventiende finale, zowel als speler met Twedo en Germanicus als in functie als trainer met achtereenvolgens Gramsbergen, Germanicus, Dalen, HODO, Erica en nu tweemaal achtereen met Noordscheschut.

Waarbij het winnen als speler toch net iets leuker is dan winnen als trainer. Op een van de foto’s van Wessel Berkhout neemt Andre de felicitaties in ontvangst van afscheid nemend Protos Weeringvoorzitter Jo Assen, die er exact veertien toernooien op had zitten. Voor meer foto’s kijk hier

Advertentie

0 Reacties

Meepraten? Plaats een reactie!

Dit artikel is meer dan 60 dagen oud. Er kunnen daarom geen reacties meer geplaatst worden.