Cursus Klik & Tik in de bibliotheek

Geschreven door Wessel Berkhout Door Wessel Berkhout op 10 januari 2017

NIEUW-AMSTERDAM- ​De bibliotheken in de gemeente Emmen bieden Klik & Tik aan, een programma dat cursisten kennis laat maken met computers en het internet. Voor iedereen met geen of weinig kennis over het werken met de computer en internet organiseert de bibliotheek in Emmen en Nieuw Amsterdam deze cursus. Deelnemers leren over de computer, het toetsenbord en het werken met een muis. Daarna gaan ze ‘Het internet op’. Met deze basiskennis gaan ze ‘Samen op ’t Web’, deelnemers leren over Social Media, Facebook, Whatsapp, Skype en Instagram.

De cursus in de bibliotheek van Emmen en Nieuw Amsterdam is op 30 januari en 6, 13 en 20 februari van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is gratis.

Samen met de medewerker van de bibliotheek leert u, op uw eigen tempo, meer over de computer en het gebruik ervan. Klik & Tik is een oefenprogramma voor mensen die geen kennis van computers, internet en sociale media hebben. Om een indruk te krijgen kunt u kijken op Klik & Tik

Meer informatie of aanmelden? Kom langs bij de Bibliotheek in Emmen of Nieuw Amsterdam of bel (0591) 681444 voor Emmen Centrale of (0591) 552044 voor Nieuw Amsterdam.

Advertentie

1 Reacties

REMMELT SPIEGELAAR

22 feb 2017, 11:44

Er is al 16 jaar een computerclub in Nieuw-Amsterdam -Veenoord, met 200 leden geleid door vrijwilligers.
Lessen in dagdelen van 2 uur,kosten van het lidmaatschap € 90 , per jaar.

Meepraten? Plaats een reactie!

Dit artikel is meer dan 60 dagen oud. Er kunnen daarom geen reacties meer geplaatst worden.