Nieuws
537 113 0

CMP komt na creatieve middag ook met kookstudio

Door Wessel Berkhout op 13 november 2016

​Het gaat goed met het CMP in Veenoord. De organisatie die van alles organiseert voor de jeugd gaat absoluut met de tijd mee. Afgezien van het fraaie onderkomen aan de Eikenlaan 18 in Veenoord, probeert de organisatie ook steeds onderwerpen aan te dragen die perfect aansluiten bij de beleving van de jeugd. lees meer

​Nieuwbouw Coop deze maand van start

Door Wessel Berkhout op 13 november 2016

Het gaat gebeuren. Waarom het zo lang duurde is niet bekend, maar Projectontwikkelaar Peter van Dijk gaat samen met wethouder Van der Weide vrijdag 25 november om 16.00 uur de eerste paal hijen voor de nieuwe Coop-winkel aan de Veurstreek. lees meer

Nieuws
1718 501 1

​Familie Vugteveen meer dan halve eeuw trouw aan ….Misker

Door Wessel Berkhout op 13 november 2016

Tja, het kan mooi lopen in een mensenleven. Dat geldt zeker voor mensen die tijd van leven hebben. En als die ook nog eens in verband worden gebracht met bedrijven die tijd van leven hebben, dan ontstaan er boeiende verhalen. Zo kwam er eind vorige maand een mooie verhaal boven water uit de rijke geschiedenis van autobedrijf Misker. lees meer

Feestelijke start voor KindCentrum De Bron

Door Wessel Berkhout op 13 november 2016

​Woensdag 9 november was een belangrijke dag voor het Tweelingdorp. Een dag voor in de geschiedenisboeken. Want niet alleen werd Donald Trump de 45e president van de Verenigde Staten, maar ook gingen CB De Bron, KDV Duimelot en PSZ Peuterplein officieel samen werken. Ze vormen vanaf nu een KindCentrum. lees meer

​Jan Otto Kleine wint Bondskruis

Door Wessel Berkhout op 13 november 2016

Het zijn natuurlijk regelmatig de ‘grote’ namen die de beste vogels hebben. Zo kwamen de toppers Herman Hassing uit Erica, maar ook plaatselijke talent Mettinus Doldersum tijdens de laatste vogelshow van ‘Ons Genoegen’ in de Schalm bijna als vanzelfsprekend als winnaars naar voren. Mettinus is met z’n waterslagers zeer succesvol en weet ook de Noordelijke top te benaderen. lees meer

​Mini-stofzuigers voor winnaars tekenwedstrijd Bosman

Door Wessel Berkhout op 13 november 2016

Eigenlijk was het bedoeld als zomaar een extra aardigheidje waarbij er wat reuring in de winkel kwam. Hetty van der Veen van de elektrozaak van Bosman in Veenoord vond het wel een mooi plan zo rond de feestdagen een leuke tekenwedstrijd voor de kinderen te organiseren. lees meer

Ontwikkeling Oldersheem

Door Wessel Berkhout op 13 november 2016

In Nieuw-Amsterdam wordt gesproken over de toekomst van Woon- en Zorgcentrum Oldersheem. Er spelen wijzigingen in de regelgeving binnen de zorgwereld. Zorginstellingen kunnen in de toekomst alleen cliënten met een hoge indicatie huisvesten. Mensen met een lagere indicatie moeten daardoor zo lang mogelijk thuis blijven wonen. lees meer