Nieuws
2920 1425 0

​Metamorfose pandjes Voorstreek adrenalinestoot voor Tweelingdorp en omgeving

Door Wessel Berkhout op 22 augustus 2014

Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, maar de verpauperde pandjes van de gebroeders Piek aan de Voorstreek zien er weer toonbaar uit. Met dank aan de actieve leden ( in totaal waren er zo’n kleine veertig man actief) van de Handelsvereniging Nieuw-Amsterdam/Veenoord die er vier avonden minstens vier uur per avond aan werkten. lees meer

Nieuws
9145 1559 0

​‘Stoere Stijl’ maakt betaalbare steigerhouten meubelen op maat

Door Wessel Berkhout op 22 augustus 2014

Eigenlijk een beetje uit het gevoel dat het ‘anders en beter’ kan, startte de Nieuwamsterdamse Jackolien Derks (Jonker) onlangs een eigen bedrijf in stoere steigerhouten meubelen. Met de treffende naam Stoere Stijl voert Jackolien haar bedrijf in het voormalige pand van Bouwbedrijf Nieuw-Amsterdam aan de Industrieweg 30 in Nieuw-Amsterdam. lees meer

Nieuws
1726 336 0

Veenoorder fietscrossertje Niek Smit dicht bij de wereldtop

Door Wessel Berkhout op 22 augustus 2014

Eind vorige maand was het een hectische boel bij de familie Smit aan de Middenweg 46 in Veenoord. Zoon Niek (7) had zich het afgelopen seizoen dusdanig ‘ in the picture’ gefietst dat hij als een van de jongste deelnemers mee mocht doen aan het UCI BMX World Championships, ofwel het wereldkampioenschap Fietscrossen. lees meer