Lotte Bakker nèt niet hét sporttalent van het jaar

Geschreven door Wessel Berkhout Door Wessel Berkhout op 12 februari 2014

Lotte Bakker nèt niet hét sporttalent van het jaar
Wessel BerkhoutLotte Bakker nèt niet hét sporttalent van het jaar

EMMEN/VEENOORD- Of ze nou tweede of vijfde is geworden, zal niemand weten, wel dat het negenjarige fietstalent Lotte Bakker uit Nieuw-Amsterdam nèt niet werd verkozen tot het sporttalent van het jaar 2013 van de gemeente Emmen.

Maar hoe dan ook Lotte was op het jaarlijkse sportgala van Bennie Wolbers in de grote zaal van Hampshire Hotel Emmen wel een van de genomineerden die op het podium mocht komen. Sterker, in de categorie sporttalent van het jaar werd ze als eerste naar voren geroepen door presentatrice Ineke Kemper. Voor Lotte, die onlangs opnieuw Nederlands kampioene werd was het afgelopen vrijdag trouwens opnieuw groot feest. Want, zoals ze vorig jaar al aankondigde, was er opnieuw een gemeentelijke huldiging voor haar weggelegd door wethouder Bouke Arends. Exact zoals ze toen al voorspelde met de woorden ’tot volgend jaar’ bleek die tekst niet op grootspraak te berusten !

Advertentie

0 Reacties

Meepraten? Plaats een reactie!

Dit artikel is meer dan 60 dagen oud. Er kunnen daarom geen reacties meer geplaatst worden.