Adverteren op de website

De website van De Tweelingdorper trekt dagelijkse honderden koopkrachtige bezoekers en fungeert daarmee als interactief platform in de regio Nieuw-Amsterdam / Veenoord. Door online te adverteren bereikt u niet alleen de inwoners van beide plaatsen, maar ook die van de gemeente Emmen. We bieden verschillende online advertentiemogelijkheden waarmee u onder de aandacht kunt komen.

De site is 'responsive' opgebouwd. Dat wil zeggen dat deze optimaal wordt weergegeven op desktops, laptops, tablets én mobiele telefoons. Uw advertentie wordt dus door iedere bezoeker gezien onafhankelijk van de computer of het mobiele apparaat dat ze gebruiken. Nieuwsartikelen blijven gepubliceerd en dus vindbaar in zoekmachines. Profiteer van deze kracht door online te adverteren!

Mogelijkheden, formaten en tarieven website (2016)

We maken onderscheid tussen een banner, advertorial of weblog. Kies. Weet u niet goed wat het beste bij uw campagne past? De redactie adviseert u graag via 06-53 59 01 37 of redactie@tweelingdorper.nl.

Leaderboard

Het leaderboard is 728 x 90 pixels groot en verschijnt bovenaan de pagina. Het is mogelijk om op de homepage getoond te worden en/of binnen afzonderlijke nieuwsrubrieken. Bijvoorbeeld alleen in de rubriek Feestelijk.

Medium rectangle

Een medium rectangle is 300 x 250 pixels groot en wordt in de zijkolom geplaatst. Ook hierbij is het mogelijk om in afzonderlijke rubrieken te adverteren.

Advertorial

Een advertorial is een redactionele tekst met een wervende inhoud. De vormgeving is op het eerste gezicht identiek aan een nieuwsartikel, maar bevat onder de titel het woordje 'advertorial'. De advertorial kan geplaatst worden in elke afzonderlijke rubriek en verschijnt ook op de homepage. Het artikel wordt ondersteund door één of meer foto's, afhankelijk van uw keuze.

Weblog (betaald)

Het is mogelijk om eenmalig of op terugkerende basis een weblog te schrijven. Een blog bestaat uit een tekst en een foto. Daarnaast is het mogelijk om een fotogallerij of video toe voegen. De meeste blogs worden maandelijks geplaatst, maar het is ook mogelijk om dat tweewekelijks of wekelijks te doen. Een blog waarin meerdere auteurs elkaar afwisselen kan ook. Neem contact op om de mogelijkheden hieromtrent te bespreken.

Type Afmetingen 1 week 2 weken 1 maand
Leaderboard home 728 x 90 pixels € 50
Leaderboard rubriek 728 x 90 pixels € 40
Medium rectangle 300 x 250 pixels € 25
Advertorial klein 600 tekens + foto € 100
Advertorial groot 900 tekens + 5 foto's € 150
Weblog (betaald) Op aanvraag

Via het formulier op de pagina online advertentie plaatsen kunt u het type advertentie en plaatsingsbereik kiezen. Bijbehorende eigenschappen zoals tekst en afbeeldingen kunnen worden geüpload. Indien u door ons een (geanimeerde) banner of advertorial wilt laten maken, kunt u dat aangeven.Genoemde prijzen gelden per periode en zijn exclusief opmaakkosten en 21% BTW.

Plaats een online advertentie of Word contracthouder en profiteer van een korting tot 50%.